Text-to-Speech

Text-to-Speech 2.4.3.864779

Leer je Android-telefoon praten

VOOR

  • Werkt met veel software
  • Essentiële aanvulling op Android

TEGEN

  • Geen Nederlandse spraak

Essentieel
10

De gratis Text-to-Speech engine is één van de meest essentiële onderdelen van het revolutionaire besturingssysteem. De software voegt een fijne functie toe aan Android: tekst omzetten naar spraak.

Android-ontwikkelaars hebben alle vrijheid die je kunt bedenken voor het maken van software. Dit komt door het grote aantal beschikbare API's, ofwel 'Application Programming Interfaces'. Ontwikkelaars mogen alle onderdelen van je mobiele telefoon (camera, modem, bewegingssensor) besturen, waardoor talloze nieuwe mogelijkheden ontstaan. De text-to-speech engine integreert met diverse andere applicaties en kan hierdoor tekst in vrijwel alle applicaties omzetten naar spraak.

De text-to-speech engine leest de graden in digitale waterpas Bubble, leest digitale boeken voor en is in nog veel meer applicaties te gebruiken. Je moet het dan ook zien als een essentiële toevoeging op Android, waar je alleen maar plezier van hebt.

De text-to-speech engine vormt één van de vele kersen op Android's taart. Het is een toevoeging die de gehele functionaliteit van je telefoon ten goede komt.

Text-to-Speech

Download

Text-to-Speech 2.4.3.864779

Beoordelingen about Text-to-Speech